Lexie is de boho Meermin binnen onze groep. Haar lange, koperen haren en haar glinsterende staart weerspiegelen haar vrolijke en optimistische karakter.

Ze werd een van de eerste professionele zeemeerminnen in Frankrijk, heeft haar eerste PADI en AIDA freediving certificaten en zwemt wekelijks in haar staarten. Lexie heeft al verschillende evenementen en performances gedaan zowel in Frankrijk als in Europa.


Lexie is daarbuiten creatief bezig met het maken van accessoires, tot topjes en staarten. Meer info hiervan kan je vinden op haar site en e-shop www.lexiemerstudios.com.

Ze is afgestudeerd als fashion designer en grafisch vormgever, houd van de natuur en beoefent verschillende relaxatie technieken en buikdans stijlen. Eeuwige dromer als ze is, geniet ze van de simpele dingen en gelooft oprecht dat je alles kan bereiken in het leven door optimistisch te blijven, ervoor te gaan en een sterke motivatie te hebben.

 

 

 

"Magic happens when you do not give up, even though you want to. The Universe always falls in love with a stubborn heart."

Mermaid Lexie

De Mystieke Zeemeermin

© 2020 by The Mermates - All rights reserved on pictures, texts and videos on this website

Contact : themermates@gmail.com