top of page
DSC_4449-2-2b.jpg

Mermaid Lelie

De Rondtrekkende Zeemeermin

Lelie, ook gekend als Lieke, is de activiste binnen de groep. Ze is een met de natuur en heeft een staartvin geschapen naar de vorm van een bloem.

Zoals zovelen droomde ze ervan een zeemeermin te worden na het zien van De Kleine Zeemeermin. Als kleine meid werd ze altijd aangetrokken door de roep van het water en zodra ze de kans kreeg zag je haar rondzwemmen met haar benen bij elkaar. Toen ze ouder werd bleef de droom maar had ze geen idee hoe ze die moest verwezenlijken. Na een aantal jaar besloot ze er toch voor te gaan en ze vond het Mernetwork Forum en een hele gemeenschap meerminnen en mannen. Ze las elke topic die ze maar kon vinden, zeker degene die over het maken van je eigen staart gingen en niet veel later was het haar gelukt haar eigen te creëren. Ze maakt ook topjes op aanvraag, meer info kan je hier vinden:  www.etsy.com/shop/ASplashofMagic. Op het droge is Lieke Sociaal Werker en werkt voor een ngo dat mensen machtigt.

Iedereen heeft een stem en die mag gehoord worden. Ze gelooft rotsvast dat de wereld een betere plaats kan worden voor alles dat erin leeft. Wanneer ze niet bezig is met het helpen van mensen, kan ze rust vinden in naaien en knutselen.

"Bringing Mer-magic to the world."

bottom of page